Monday 28 December 2015

Κάτι υπέροχο και μαγικό συνέβη στις 27 Δεκεμβρίου 2015 στα Χανιά στο νησί της Κρήτης: Περισσότεροι από 7.000 Άγιοι Βασίληδες συμμετείχαν στο Santas Parade για Παιδιά σε Ανάγκη στην ετήσια "Santa Run Chania".

Όλα ξεκίνησαν το 2011, όταν 400 κάτοικοι των Χανίων στη Δυτική Κρήτη αποφάσισαν να ντύνονται σαν τον Άγιο Βασίλη και να κάνουν παρέλαση γύρω από την πόλη φέρνοντας ευθυμία και ευχές για τους ντόπιους. H συγκέντρωση χρημάτων ήταν για καλό σκοπό. Το κίνημα γρήγορα έπιασε φωτιά και ολόκληρη η πόλη αγκάλιασε την ιδέα και τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τις φιλανθρωπικές ομάδες που συσπειρώθηκαν πίσω από την Santa Run Chania.

Ένα χρόνο αργότερα, ο αριθμός των συμμετεχόντων υπερτριπλασιάστηκε σε περισσότερους από 1500 Κρητικoύς Σάντας και τη φετινή χρονιά, η 5η ετήσια Χανιά Σάντα Run έχει φτάσει πάνω από 7.000 συμμετέχοντες! 
Καλή επιτυχία στους "Σαντας" που φέρουν ένα όμορφο μήνυμα αυτές τις γιορτινές μέρες... να μην ξεχνάμε και αυτά τα παιδιά που έχουν ανάγκη γιατί η εικόνα της προσφοράς-λαοθάλλασας είναι ακαταμάχητη!








Πηγή:pappaspost.com

2 comments:

Mia Petra said...

Ο,τι πρέπει για τέλειες φωτογραφίες!
Επίσης εγώ κάθε 27 Δεκέμβρη, ακούω αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=0gCEGo8DJK8
Καλή παραμονή Εύα μου και πολλά φιλιά! :)

Anonymous said...

Γιορτινές μέρες και άργησα να μπω εδώ! Καλή Χρονιά φίλη μου Mia Petra με τα πιο απροσδόκητα όνειρα να βγουν πραγματικότητα και να σε πάνε στον 7ο ουρανό!Γιατί και λίγος παράδεισος χρειάζεται στην γη! Πολλά φιλιά!