Sunday 27 December 2015

Δαντελένιες προτάσεις για κατασκευές για τον πιο όμορφο χώρο!

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή ξεκούρασης αλλά θα μπορούσε να είναι και μια γιορτή δημιουργίας...! Γι΄αυτό πάρτε δράση και τα κατάλληλα σύνεργα και δείτε μερικές προτάσεις για δημιουργία στολιδιών, φωτιστικών, βάζων κ.α. για να στολίσετε τον χώρο σας με δαντελένια υλικά. Η δαντέλα μπορεί να είναι ένα vintage υλικό αλλά μπορεί να προσαρμοστεί και σε οποιοδήποτε ακόμη στυλ. Είναι οικονομικό, καθώς μπορείτε να το βρείτε στην αγορά με το μέτρο και μπορείτε να το συνδυάσετε με διάφορους χρωματισμούς. Εδώ οι δημιουργίες στις παρακάτω φωτογραφίες είναι κυρίως σε γήινους τόνους. Καλή συνέχεια λοιπόν με πολύ έμπνευση!




























Πηγή: soulouposeto.gr

2 comments:

Mia Petra said...

Α, καλά, είναι όλα κουκλίστικα, αλλά το πρώτο με την πέτρα που είναι βαρκούλα, είναι χάρμα οφθαλμών! Καλησπερούδια και φιλιά και χρόνια πολλά με υγεία! :)

Anonymous said...

Χρόνια πολλά αγαπητή φίλη με υγεία, αγάπη και ευτυχία! Το μπλόγκ σου μου αρέσει πολύ, θα το παρακολουθώ! Ναι αυτές οι κατασκευές είναι όμορφες και μπορείς να κανείς πολλά μ΄αυτό το υλικό! Διάθεση και χρόνο να έχουμε! Φιλιά και ευτυχισμένο το 2016!