Thursday 1 December 2016

Σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του My Magic Tree Art

Το My Magic Tree Art απλώνει τους καρπούς του και σας προσκαλεί στα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου bazaar του.
Πρωτότυπα δώρα για εσας και τους αγαπημένους σας... για να διαλέξετε: γούρια, κούκλες σε ξύλο και ζωγραφισμένες με ακρυλικά χρώματα, μικρά πινακάκια ζωγραφικής για μεγάλους και παιδιά, κόσμημα, ζωγραφισμένα "καβαλετάκια", δώρα από μάρμαρο,και μέταλλο, κούπες, διακοσμητικά- κρεμαστά χριστουγεννιάτικα με ξύλο θαλάσσης, παραδοσιακά σαπούνια σε χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα, τσάντες lap top με πινελιές ζωγραφικής κ.ά., σε τιμές προσιτές.

Εγκαίνια στις 14 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 19.30΄, στον ανοιχτό καλλιτεχνικό χώρο/open art projects "Δωμάτιο/Domatio",
Σολωμού 55 και 3η Σεπτεμβρίου, 7ος όροφος, στο κέντρο της Αθήνας.

Διάρκεια μέχρι 21/12/2016.
Ώρες λειτουργίας 13.00΄ μ.μ. - 21.00΄μ.μ.

Ακολουθεί  δείγμα φωτογραφιών των έργων και εικαστικών δώρων που μπορείτε να βρείτε στο bazaar που αναμένεται τις γιορτινές αυτές μέρες και εκεί μπορείτε να προμηθευτείτε τα δώρα που θα χαρίσετε  στους αγαπημένους σας με όλη σας την αγάπη!








2 comments:

Mia Petra said...

Καλή επιτυχία Εύα μου! Αχ, μακάρι να τα κατάφερνα και να ερχόμουν! Η περιοχή είναι κάπως...απαγορευτική, καθώς είναι πολύ μακριά από εμένα.. Πολλά φιλιά και καλό μήνα! :)

Anonymous said...

Κρίμα Πέτρα μου, πολύ ήθελα να βρεθούμε! Δεν πειράζει όμως ίσως κάποια άλλη φορά να τα καταφέρουμε... όμορφες γιορτές γεμάτες χαρά, ευτυχία και αγάπη σου εύχομαι ολοψυχα! Να είσαι καλά!